Garuda Entertainment |

  
   Nieuws 2007
| Nieuws 2006 | Foto's Garuda Entertainment
   
 


EXTRA RADIO SHOWS NIEUWS

Garuda Jubileum Show in NIS:


(De West : Maandag 06 maart 2006 …….door: Steven Seedo)

Didi Kempot, Yan Vellia, Eko en Kuncung gaven een fantastisch optreden

De populaire Pop Jawa zanger Didi Kempot, de zangeres Yan Vellia, de komedianten Eko en Kuncung uit Indonesie gaven op zaterdagavond bij de Garuda Jubileum Show in een bomvolle Anthony Nesty Sporthal een fantastisch optreden weg. Het publiek heeft genoten van zang, dans en komedie. De band Lare Jawi bestaande uit 8 leden zorgde voor de muzikale begeleiding. De show begon precies om acht uur met een toespraak van voorzitter Paul Somohardjo van de Nationale Assemblee. Hierna bedankte Tommy Radji, eigenaar van Garuda Radio & Televisie, het publiek voor de ondersteuning aan zijn mediabedrijf. Aan mas Didi Kempot werd er door de jonge direkteur Gilly Sordjo van Garuda Televisie en Radio een award (prachtig kunstwerk vervaardigd van mica) overhandigd. Dit voor zijn bijdrage aan de javaanse muziek en cultuur in ons land. Zo eindigde het formeel gedeelte. De Indra Maju Dancers kwam op het podium en vergastten de mensen op een leuke dansact. Het voorprogramma werd beeindigd met een optreden van Mantje’s Houseband.

DIDI KEMPOT, YAN VELLIA, EKO EN KUNCUNG SAMEN OP DE BUHNE

Het optreden dat uit twee delen bestond, duurde ongeveer drie uur lang. Het publiek genoot vooral van de muzikale begeleiding van Lare Jawi, waarbij de instrumenten kendang, gamelan werden gebruikt, traditionele Javaanse muziek in een modern jasje gestoken. Didi bracht ook zijn laatste hits zoals : Pijet en Kancanono aku ten gehore. Yan Vellia zong ook haar hits “Godong Alum” en “Anak Rondo Bapak Dudo”. Opmerkelijk was, dat de komedianten Eko en Kuncung behalve dansen ook goed kunnen zingen. Aan het einde van de avond zong Didi Kempot op verzoek van het goed opgekomen publiek in de Anthony Nesty Sporthal een paar van zijn oude hits zoals “Layang Kangen” en “Sewu Kuto”. Op vrijdag 10 maart vindt in dezelfde hal de tweede show van Didi Kempot en gezelschap plaats. Garuda Entertainment verwacht ook een volle bak gezien het succes van de eerste show.


Garuda Jubileum Show uitverkocht

(Dagblad Suriname : Maandag 06 maart 2006)

De Garuda Jubileum Show afgelopen zaterdagavond in de Anthony Nestysporthal was uitverkocht.
Tegen acht uur waren er haast geen zitplaatsen meer over, waardoor de rest van de aanwezigen genoodzaakt waren te staan de hele avond. De direkteur-eigenaar van Garuda Radio & Televisie, Tommy Radji, richtte een kort woord tot de aanwezigen in verband met het 10-jarig bestaan van Garuda Radio en 5-jarig bestaan van Garuda Televisie.
Hij bedankte de gemeenschap voor het vertrouwen in hem te hebben. De uit Indonesië afkomstige zanger Didi Kempot mocht uit handen van de directeur van Garuda, Gilliano Sordjo, een aandenken in ontvangst nemen.
Ook de voorzitter van de Nationale Assemblee, Paul Somohardjo, die als gast aanwezig was, mocht een kort woord tot de aanwezigen richten.
Hierna was het tijd voor de top Nickeriaanse formatie Mantje’s Houseband. Na een kort optreden werd het geheel overgelaten aan de artiesten uit Indonesië. Didi Kempot en zijn muziekgroep Lare Jawi werden met luid applaus door het publiek verwelkomd.
Zoals altijd veroverde de zanger weer de harten van zijn fans met zijn prachtige nummers. Ook de jonge zangeres, Yan Vellia, maakte een goede indruk op hen. Samen met Didi en Yan zorgden de cabaretiers Eko en Kuncung voor de nodige sensatie. Er werd door de organisatie Garuda Entertainment een tweede show aangekondigd. De artiesten keren op dinsdag 14 maart terug.


Publiek tevreden over optreden Indonesische artiesten

(De Ware Tijd : Dinsdag 07 maart 2006 ….…door: Sharon Singh)

Paramaribo – Het afgelopen weekend heeft de ANS weer na een lange tijd zoveel mensen moeten herbergen. De kaarten van de show waarbij twaalf Indonesische artiesten optraden onder leiding van de welbekende zanger Didi Kempot, waren uren voor de show uitverkocht. Tijdens deze show, die overigens op tijd aanving, werd Kempot gehuldigd door Gilly Sordjo, directeur van Radio Garuda “vanwege zijn inspiratie voor de Javaanse jongeren om toch nog naar eigen muziek te luisterenen hierdoor dat deel van de eigen cultuur te behouden en verder uit te breiden”. In het voorprogramma heeft het publiek kunnen genieten van Mantje’s Houseband en de dansgroep Indra Maju. Het was het zevende bezoek van de artiest aan Suriname en het is zowel Didi Kempot als de directeur van Radio Garuda en de eigenaar Tommy Radji, gelukt weer een succesvolle show te presenteren. Op enkele na waren de meeste aanwezigen tevreden met de show. Didi Kempot mocht het openingsnummer van de complete Indonesische show openen. Na zijn optreden hebben de komedianten, Eko en Kuncung een paar acts neergezet. Hun acts hebben wel degelijk op de lachspieren van de aanwezigen gewerkt, maar ze hadden meer in petto voor het publiek; ze brachten enkele zang –en dansnummers.


Didi Kempot had uitverkochte NIS

(Times Of Suriname: Dinsdag 07 maart 2006)

Op zaterdag 04 maart organiseerde Garuda in verband met 10 jaar Radio Garuda en 5 jaar Garuda Televisie een grandioze show met top artiesten uit Indonesie Didi Kempot en Yan Vellia in de Anthony Nesty Sporthal. De show was op vrijdag 03 maart om 10 uur s’morgens reeds uitverkocht. Daarom is er voor de mensen die de gelegenheid niet hebben gehad, de voorstelling te zien, een tweede show show ingelast op vrijdag 10 maart in de Anthony Nesty Sporthal. De meeste mensen trokken special voor Didi Kempot en Yan Vellia naar de show. Mantje’s Houseband, de populaire muziekformatie, opende de avond met een cultureel repertoire, waarna het de beurt was aan de muziekformatie Lare Jawi uit Indonesie. Yan Vellia die voor het eerst in Suriname is heeft met haar sierlijke danspasjes en prachtige

stem het publiek zeer tevreden gesteld. Didi Kempot die voor de 7e keer ons land aandoet deed het wederom voortreffelijk. Eko en Kuncung zijn zangers/cabaretiers, en nog een beetje onbekend bij de Surinaamse samenleving maar toch goed in de smaak gevallen. Times feliciteert radio en televisie Garuda met haar verjaardag.


 © 2007 Radio & Televisie Garuda N.V Suriname - Alle rechten voorbehouden.
Powered by Dahhosting.nl